Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Závěrečná párty

11. 6. 2022 19:00 - 12. 6. 2022 3:00

V průběhu večera se můžete těšit např. na Moniku Načevu společně s DJ Five, na kapely Gondor Flames LABEL, Safari Jazz Orchestra a DINGO, nebo na DJ St. Jakoba a DJ POLYESTER.

Součástí programu bude také SLAM poetry se slamery: Anatol Svahilec, Luka Leonardi a Thea. Možná přijde něco odříkat i super special DAMU guest. Přijďtě si poslechnout texty od mistrů svého řemesla a zároveň některých bývalých studentů naší katedry produkce. Duševní zdraví je pro slam hodně plodný téma.

Gondor Flames LABEL gondorský lumpové, ukradnou vám rohlíky se sýrovkou a stáhnou o cíga. Na podiu jako Aragorn, Legolas a Gimli přijíždějící s armádou mrtvých. Nechť zazní roh Helma Kladiva v Helmově žlebu naposled.

Safari Jazz Orchestra hudebně improvizační těleso s fluidním počtem hráčů vzniklo na katedře alternativního a loutkového divadla DAMU.

D I N G O Miska plná fazolí. Krádež koní za svitu luny. Ostruhy na botách. Pes utrženej ze řetězu. Černý kafe a panák tiskařský pálenky. Slzy a zlomený srdce. Lupínek Charlie. Hvězdy v očích a diamantovej náhrdelník. Onošený tričko. Tvoje rtěnka na rtech. Zemřít na pláži v Kalifornii a vrátit se k sobě.

DJ St. Jakob rezident Ankali, co hraje top.

DJ POLYESTER písničky z druhých konců světa a zapomenutých časů. Polyester je pejsek a kočička, probublávající lavina skrytých emocí a tužeb a estetika školní besídky se špetkou Rytmu života. Víš? Zpívej! Nevíš? Tancuj nebo se jen tak pohupuj a objevuj! Otevřeme svá srdce a odhoďme pózy! Vzdejme společně poctu starému dobrému braku a všem formám lásky, formy a identity! Strhněme hranice, které nás oddělují! Protože guilty pleasures nemají být guilty a parket je všude!

Monika Načeva a DJ Five audiovizuální projekty a hudební interpreti, kteří se ve své tvorbě věnují městské tematice. Společně vystupují již od roku 2007, kdy jim vyšlo album Mami, na kterém s nimi spolupracoval kytarista Michal Pavlíček. Přesně o deset let později se Načeva propojila s DJ Fivem také na albu Průvan v hlavě, jež nahráli se slovenským producentem jménem Tentato. Hudebně improvizační těleso s fluidním počtem hráčů vzniklo na katedře alternativního a loutkového divadla DAMU.

DJ Jakob
DJ POLYESTER
Safari Jazz Orchestra
Monika Načeva + DJ Five
DINGO
Gondor Flames LABEL

Podrobnosti

Zahájení:
11. 6. 2022 19:00
Ukončení:
12. 6. 2022 3:00
Štítky Akce:
Webová stránka:
Koupit vstupenky »

Pořadatel

Festival Zlomvaz

Místo konání

Altenburg 1964
Partyzánská 18/23, 170 00 Praha 7-Holešovice + Google Mapa