Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Zahajovací párty

8. 6. 2022 22:00 - 9. 6. 2022 3:00

V průběhu večera se můžete těšit na kapely Holinky a Tygroo nebo na DJ ŠatySVlečkou.

 

10:00 – 11:00 Holinky

Klezmer, swing, balkánský, rusínský, ruský a romský folklor Muzikanti z Holinek, ač různého žánrového zaměření, setkali se na pražské hudební scéně, by sobě zahráli různou hudbu světovou. Svůj rozličný repertoár předvádějí na koncertech, snových představeních, v masopustních průvodech či jiných veselicích. Ve složení tuba, bicí, akordeon, klarinet a housle potěší každý večírek, jakož i podtrhnou romantickou situaci tzv. tanečního ploužení. Holinky jsou Kapela na vaše svatby i pohřby. Kapela koncertní i doprovodná.

12:00 – 1:00 Tygroo

Drum’n’Brass – vynalézavě kombinuje tradiční žánry jako klezmer a balkánskou hudbu s žánry moderními, jako jsou například funk a hiphop, ale také dubstep a další elektronická hudba. To vše hrají na akustické nástroje, především dechy a bicí, což kapele dodává velmi výraznou barvu a energii, jejíž vlny vás zanesou tu do New Orleans, tu na Guču nebo do Oděsy, tu zas do newyorského metra. Přijďte si poslechnout Klezmer-Funk, Balkan-Jungle, Jazz-Dubstep, Brasshouse, Cave Music, Trashdisco a kdo ví co ještě!

1:00 – 3:00 DJ ŠatySVlečkou

Mileniálský guilty pleasure, 90s, 80s, funky, breakbeat, house, soundtrack z Popelky a zapomenutý songy, co znáte z puberty. Písničky, co milujete, ale stydíte se to přiznat. Tracky hozený do kouzelnýho osudí, ze kterýho se vracej zpátky v nečekaným rock’n’rollovým sledu, aby vás cvrnkli do nosu.

Podrobnosti

Zahájení:
8. 6. 2022 22:00
Ukončení:
9. 6. 2022 3:00
Štítky Akce:
Webová stránka:
Koupit vstupenky »

Pořadatel

Festival Zlomvaz

Místo konání

R102